El consum de farina es multiplica per quatre durant la tercera setmana de confinament Planas explica que hi ha “normalitat” en l’abastiment i les compres

ACN Madrid .- El ministre d’Agricultura, Luis Planas, ha explicat que el consum de farina s’ha multiplicat per quatre durant la tercera setmana de confinament. Es tracta d’una dada “anecdòtica” que indica que la ciutadania ha “començat a fer pa i rebosteria” i això s’ha convertit en una “activitat habitual”.
La tercera setmana de confinament també s’ha produït un “increment clar” del consum de producte fresc com la carn -un 29% més-. Les primeres dues setmanes van ser “d’estoc” amb més compres d’arròs o pasta. En roda de premsa aquest dimarts després del Consell de Ministres, Planas ha destacat que la situació és de “normalitat” en l’abastiment i les compres per molt que disminueix el nombre de visites als supermercats.
De fet, el consum alimentari ha augmentat un 17,6% amb relació a les mateixes dates de l’any passat i un 16,8% amb relació a la setmana anterior.
Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.