Campionat del Món de Pa amb Oli

Dimarts dia 18 s'escollirà el millor pa amb oli de Menorca entre 4 participants a concurs

Campionat del Món de Pa amb Oli

Al voltant de quinze restaurants participaran la setmana que ve a les fases prèvies del II Campionat del Món del Pa amb Oli. Un campionat que estarà emmarcat dins la II Fira del Pa amb Oli que se celebrarà del 28 de febrer a l’1 de març a Sa Feixina a Palma, amb motiu de la Diada de les Illes Balears.

Per a la fase prèvia de Mallorca, que tindrà lloc el dilluns 17 de febrer a partir de les 10.00 hores a l’Aula Demostració Mestre Tomeu Esteve de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears, s’escollirà els millor pa amb oli. Mentre que la fase prèvia de Menorca es durà a terme el dimarts 18 de febrer i a Eivissa el dimecres 19 de febrer, i es triarà el millor Pa amb Oli de cada una de les categories. Els guanyadors es donaran a conèixer el mateix dia de les fases prèvies.

Cal recordar que la fase final del II Campionat del Món del Pa amb Oli es durà a terme a Mallorca durant la celebració de la II Fira del Pa amb Oli. Així, el dia 28 de febrer els guanyadors de la fase prèvia competiran entre si per escollir ‘El millor Pa amb Oli del Món’. El campió es donarà a conèixer el mateix dia de la fase final.

Els principals requisits a l’hora de confeccionar el Pa amb Oli són el pa pagès i l’oli. A més, serà obligatori servir el Pa amb Oli en un plat de 20 cm de diàmetre i les llesquesde pa no poden ser més grans que el plat. El jurat del II Campionat del Món del Pa amb Oli estarà format per cuiners i experts gastronòmics de les nostres illes.

El guanyador de ‘El Millor Pa amb oli del Món’ i els finalistes podran vendre el seu Pa amb Oli, a un preu marcat per l’organització, durant els tres dies de la Fira del Pa amb Oli que se celebrarà del 28 de febrer a l’1 de març a Sa Feixina a Palma de Mallorca, amb motiu de la Diada de les Illes Balears.