Masia Freyé Blanc de Caves Vallformosa

Parellada i Muscat per a un vi expressiu i emocionant

Masia Freyé Blanc de Caves Vallformosa

Aquesta setmana hem sortejat gràcies a Vinum Menorca un vi blanc de la DO Penedès, el Masia Freyé, elaborat per Caves Vallformosa amb un cupatge on destaca la finor de la Parellada i la fruitor del Muscat. Un vi blanc expressiu, emocionant i amb molta fruita blanca i aromàtic. Estam davant un vi únic, singular, seductor i autèntic; totalment mediterrani.

NOTA DE TAST

Aspecte: Color groc pàl·lid amb reflexes verdosos.

Nas: Intens i afruitat amb fons de cítric on destaca l’aranja i exòtics com el litxi i la maracuià, combinats amb notes florals de gessamí, linalol i flor de vinya.

Boca: Suau i a la vegada fresc en el seu pas pel paladar. Equilibrat amb un final elegant i persistent que enamora.

MARIDATGE

És un vi totalment recomanat per a maridar amb peixos i mariscs, tàrtars de tonyina o de salmó, alvocat amb gambes, salmó fumat o marinat. També acompanyarà entrants com un meló amb pernil ibèric, foie i patés.

És una gran elecció si optam per aquest cupatge de Parellada i Muscat per acompanyar un sopar de cuina japonesa amb assortiment de sushi, sashimi, rolls temporitzats.

Per la seva frescor i encertada acidesa marida amb les els plats que tenen com a ingredient principal les aus i carns blanques, a més dels raviolis d’escamarlà del restaurant Smoix.

Serà també l’acompanyant ideal pels canelons d’alvocat i escamarlà de Mon o la seva terrina de foie amb poma.

També plats de cuina menorquina com un bacallà gratinat amb porros a més ara que estam en festes una sarsuela de peix i marisc o bé unes escopinyes gravades al natural o unes ortigues fregides.

La guanyadora del sorteig d’aquesta setmana ha estat Maria Jesús Llevadot, subscriptora del nostre setmanari, des de els anys en que tenia el recordat bar “El Paradís”.

Si voleu saber més o comprar aquest interessant vi del Penedès amb un cupatge extraordinari de Parellada amb Muscat, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

 

Foodies on Menorca

Vinum

Si voleu saber més d’aquest vi, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

https://vinum-menorca.com/