450 restaurants opten a cuinar el millor “rabo de toro”

Més de 450 restaurants de tot Espanya han participat aquest any en la 4a Ruta Sentero i el rabo de toro, una iniciativa gastronòmica i cultural de la companyia vitivinícola Pagos del Rey

De el 25 d’octubre a l’24 de novembre els restaurants oferien tapa, plat i / o menú amb la coa de toro com a protagonista, maridats amb vi Sentero Roure DO. Toro o Sentero Expressió DO. Toro.

Només de Còrdova i província van participar gairebé 50 establiments en aquesta edició.

Una ruta que reuneix el major nombre de restaurants participants simultàniament en una iniciativa cultural i gastronòmica a nivell nacional.
Un cop celebrades les semifinals, han arribat 100 establiments a la final, dels quals el jurat ha seleccionat 16.

La gran final se celebrarà demà a la Plaça de Toros de les Vendes i hi participaran 6 restaurants de Còrdova, 3 de la ciutat i altres 3 de la província. Aquests són:
-La Casa de Manolete Bistró (Coa a l’antiga’)
-Raça i Devesa, de Mercat Victòria (Coa Tradició i Dehesa’)
-Garum 2.1. (Coa Em moro pels teus ossos … d’or i atzabeja)
-La Muralla (Palma del Rio)
-Tres Cultures. (Lucena)
-Venegas (Rute)

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.