El Cebiche és el #NouPlatFavorit! dels catalans Resultat del concurs convocat per Cuina.cat

 data-srcset

Els catalans ja han triat el seu  #NouPlatFavorit, que els arriba des del Perú. Es tracta del cebiche, que s’ha imposat al falàfel amb 21.405 vots a la fase final del concurs. Un mes després de donar el tret de sortida al concurs, i amb més de 100.000 vots emesos, avui s’ha comunicat el guanyador al Fòrum Gastronòmic de Barcelona.

El restaurant Leche de Tigre, del xef Nicky Ramos, ha elaborat el Cebiche Leche de Tigre​. Es tracta d’un plat icònic de la cuina peruana que, als darrers anys s’ha introduït a l’imaginari gastronòmic dels catalans i que es converteix en el #NouPlatFavorit, unint-se a l’escudella i carn d’olla, el pollastre i capó del Prat i la coradella de Molins de Rei, que van ser els plats guanyadors de les edicions anteriors del concurs.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.