Satisfacció pel pas de Destil·leries Xoriguer en la setena edició de Fibar Valladolid.

Satisfacció pel pas de Destil·leries Xoriguer en la setena edició de Fibar Valladolid.

Objectiu complert. Destil·leries Xoriguer tanca la seva participació en Fibar Valladolid amb satisfacció per la consecució dels objectius amb els que acudia a la Fira Internacional Cocktail Bar que s’ha celebrat a la ciutat castellanolleonesa entre l’11 i el 13 de novembre.

La signatura menorquina pretenia intensificar el coneixement de Gin Xoriguer entre els professionals de la cocteleria i donar a conèixer la pomada a nous consumidors. “Hem tingut 14 guest bartendings elaborant còctels amb Gin Xoriguer i els nostres licors, amb el que hem servit uns 400 combinats, i la pomada va agradar molt entre el consumidor final, a més d’aconseguir que sentís l’esperit menorquí”, explicà José Carlos Camps, responsable de Màrqueting de Destil·leries Xoriguer.
En aquest sentit, cal destacar que a l’èxit del pas per Fibar han contribuït no només anar acompanyats de destacats coctelers del panorama nacional, protagonistes en locals de referència de Balears, Barcelona, ??Bilbao, Canàries, Madrid, Barcelona, ??València i Saragossa, sinó també la nova imatge de l’espai expositiu, expressiva dels atributs que distingeixen dos dels seus productes estrella, el Gin de Maó i la pomada.
En la seva setena edició, Fibar ha comptat amb la presència de 112 expositors i diferents ponents per tal de procurar als professionals de sector un punt de trobada on compartir inquietuds, novetats i experiències sense oblidar la formació. Molt destacada ha estat també la presència de professionals. Entre ells, Alessandro Bellone, Nahuel Landin, Alberto Martínez, Rafa Reyes, Sergio Valls, Fabrizio Guaglioanone, Vicente Andrio, Diego Olivera, Jonathan Pallaruelo, Víctor Rodríguez, Sebas Oliva, Juande Prat, Diego Merino i Pol Mas, que han integrat la nòmina de guest bartendings que han omplert de creativitat i gust l’estand de Xoriguer.

Foodies on Menorca

Vinum

Si voleu saber més d’aquest vi, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

https://vinum-menorca.com/