Els restaurants de Menorca han respost de forma massiva a la crida a col·laborar d’Acció contra la fam i de Cómete Menorca.

Fins l’any passat l’illa havia tingut una presència testimonial en aquesta iniciativa, però aquest any Cómete Menorca va contactar amb l’organització i es va oferir a promocionar i difondre la campanya entre els restaurants de Menorca. El resultat és que es van sumar a la iniciativa 31 restaurants de l’illa que, a més de ser bons restaurants s’han convertit en “restaurants bons” per la seva contribució a la lluita contra la desnutrició infantil que promou Acció contra la Fam.
La campanya s’ha desenvolupat entre el 15 d’octubre a l’15 de novembre i ha consistit en que els restaurants van dir que menús o plats de la seva carta han estat “solidaris” durant la campanya de tal manera que entre 0,50 € i 2 € per plat o menú venut (segons va decidir cada restaurant) es destina a Acció contra la Fam. Alguns restaurants han optat per participar en la campanya fent una aportació fixa a al final.
La representant d’Acció contra la fam agraeix la col·laboració de la guia online Cómete Menorca a la campanya. “Amb la seva ajuda hem aconseguit inscriure a 30 establiments nous a Menorca. És important destacar que l’èxit de la campanya es recolza tant en la implicació dels restaurants com de la clientela. Aquest compromís és el que ens permet seguir lluitant contra la fam allà on més falta fa ”
Restaurants contra la Fam és una iniciativa de l’ONG Acció contra la Fam per contribuir a la lluita mundial contra la desnutrició infantil. Amb motiu de l’10è aniversari d’aquesta iniciativa aquest any s’ha creat la primera “Guia de restaurants bons” d’Espanya. Aquesta acció està apadrinada per la xef Susi Díaz, i en la mateixa han participat uns 7.500 restaurants durant aquests 10 anys, a més compta amb el suport de prestigiosos cuiners de tot el país.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.