Roberto Durán, Millor Sommelier Internacional a Cava 2019

Va ser premiat com a sumiller de l'any per l'Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears

Roberto Durán, Millor Sommelier Internacional a Cava 2019

El sector de l’Cava s’ha unit aquesta setmana per fer pujar als tres majors experts en el escumós espanyol, atorgant el primer premi a Roberto Durán, sommelier del restaurant londinenc 67 Pall Mall, el segon ha estat Iván Ruiz, director de tasts de LOCatamos, i el tercer a Guillermo Llopis, sommelier del restaurant alacantí Li Sol, en una final molt renyida en què 19 concursants han demostrat la seva mestria en el coneixement, el servei i la creació d’harmonies amb Cava.

El concurs s’ha desenvolupat en el marc d’un sopar de gala conduïda per l’escriptor i presentador Boris Izaguirre i liderada pels 19 concursants, els quals han demostrat la seva excel·lència en el coneixement, el servei i la creació d’harmonies amb Cava.

Més de 200 assistents han gaudit d’una glamurosa vetllada on s’ha demostrat la versatilitat gastronòmica de l’Cava, entre els quals destaquen cellerers, sommeliers, cuiners, periodistes, empresaris i dissenyadors.

Aquesta nit darrera nit del Cava ha tingut lloc la Gran Final de l’Millor Sommelier Internacional a Cava 2019, un certamen professional celebrat a l’Hotel Majestic de Barcelona en què el sector de l’Cava ha emparat a una representació de la millor sumilleria d’Espanya i ha encimbellat als tres majors experts mundials en aquest escumós.

Els altres  participants balears seleccionats a partir de diverses semifinals desenvolupades durant dos anys en diversos punts d’Espanya, han estat els mallorquins Antoni Fernández, sommelier assessor en Licors Moya de Mallorca i Gabriel Lucas, sommelier de Marc Fosh, amb una estrella Michelin, i millor sumiller de les Balears, a les que va representar en la darrera edició del Campionat d’Espanya.

Foodies on Menorca

Vinum

Si voleu saber més d’aquest vi, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

https://vinum-menorca.com/