Primer Festival de Sopes del Món Serà el proper 14 de desembre a Es Claustre de Maó

 data-srcset

La sopa és un plat universal per la seva senzillesa: foc, aigua, una olla i el que tingueu a mà. Per això, cada poble, cada cultura o cada grup humà té la seva pròpia sopa; o, fins i tot, les seves pròpies sopes. Des de l’àrea de Participació Ciutadana i Cooperació de l’Ajuntament de Maó s’organitza el Primer Festival de Sopes del Món i s’anima a les entitats del municipi a participar-hi presentant la seva recepta.

La finalitat de l’activitat és aconseguir una varietat i heterogeneïtat de sopes que sigui prou representativa de la diversitat cultural present al municipi. A més, per acompanyar la jornada, el festival comptarà amb altres activitats i amb un espai infantil.

El Festival de Sopes del Món tindrà lloc el pròxim 14 de desembre a Es Claustre de Maó i qualsevol persona o entitat pot presentar la seva sopa emplenant el qüestionari enllaçat a aquesta publicació.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.