Torralbenc,  millor hotel enoturístic d’Espanya Els International Wine Challenge Merchant Awards Spain reconeixen la tasca de Torralbenc a l'hora de posar en valor el vi i apropar-lo a al gran públic

L’hotel rural amb celler pròpi de Torralbenc, a Alaior, és tot un referent dins de l’agroturisme de luxe a Menorca,  i recentment ha rebut el premi a l’Millor Hotel Enoturístic en els International Wine Challenge Merchant Awards Spain 2019, coneguts com els “Òscars” del vi, a la gala que va tenir lloc aquest mes de novembre a l’ hotel Palace de Madrid, on hi van acudir 300 convidats vinculats a el món del vi i la gastronomia. Entre ells es trobaven els principals protagonistes del món de el vi a nivell nacional, els millors sommeliers d’Espanya i premsa especialitzada, així com directius de les principals bodegues i grups vitivinícoles espanyols.

Aquests guardons compten amb més de 30 anys d’història i prestigi al Regne Unit i reconeixen el treball de tots els professionals que abanderen noves idees per apropar el vi a al consumidor final. Apuntar també que celebren enguany la seva quarta edició al nostre país.

En l’edició d’aquest any es van registrar més de 270 inscripcions, que optaven a 20 categories i 2 premis especials. Torralbenc va compartir protagonisme amb referents com Ferran Adrià, Premi Personalitat 2019 per la seva contribució a el món de el vi a través en el seu projecte Bullipèdia, o José Peñín, Premi a Tota una Vida en reconeixement a la seva aportació i servei al sector vitivinícola espanyol.

El jurat, format per alguns dels més destacats professionals de sector, va destacar de Torralbenc que “amb la seva situació privilegiada a l’illa de Menorca està envoltat de catorze hectàrees de vinyes,  i és per açò que aquest hotel dóna sentit al naixement d’un celler amb el mateix nom.

Un lloc menorquí tradicional rehabilitat, que retorna la seva essència a una terra fin llavonces abandonada.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.