Torralbenc,  millor hotel enoturístic d’Espanya

Els International Wine Challenge Merchant Awards Spain reconeixen la tasca de Torralbenc a l'hora de posar en valor el vi i apropar-lo a al gran públic

Torralbenc,  millor hotel enoturístic d’Espanya

L’hotel rural amb celler pròpi de Torralbenc, a Alaior, és tot un referent dins de l’agroturisme de luxe a Menorca,  i recentment ha rebut el premi a l’Millor Hotel Enoturístic en els International Wine Challenge Merchant Awards Spain 2019, coneguts com els “Òscars” del vi, a la gala que va tenir lloc aquest mes de novembre a l’ hotel Palace de Madrid, on hi van acudir 300 convidats vinculats a el món del vi i la gastronomia. Entre ells es trobaven els principals protagonistes del món de el vi a nivell nacional, els millors sommeliers d’Espanya i premsa especialitzada, així com directius de les principals bodegues i grups vitivinícoles espanyols.

Aquests guardons compten amb més de 30 anys d’història i prestigi al Regne Unit i reconeixen el treball de tots els professionals que abanderen noves idees per apropar el vi a al consumidor final. Apuntar també que celebren enguany la seva quarta edició al nostre país.

En l’edició d’aquest any es van registrar més de 270 inscripcions, que optaven a 20 categories i 2 premis especials. Torralbenc va compartir protagonisme amb referents com Ferran Adrià, Premi Personalitat 2019 per la seva contribució a el món de el vi a través en el seu projecte Bullipèdia, o José Peñín, Premi a Tota una Vida en reconeixement a la seva aportació i servei al sector vitivinícola espanyol.

El jurat, format per alguns dels més destacats professionals de sector, va destacar de Torralbenc que “amb la seva situació privilegiada a l’illa de Menorca està envoltat de catorze hectàrees de vinyes,  i és per açò que aquest hotel dóna sentit al naixement d’un celler amb el mateix nom.

Un lloc menorquí tradicional rehabilitat, que retorna la seva essència a una terra fin llavonces abandonada.

Foodies on Menorca

Vinum

Si voleu saber més d’aquest vi, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

https://vinum-menorca.com/