Grupo Armas Trasmediterránea i l’Associació Restauració de CAEB presenten Tapalma 2019 a Ciutadella

El xef koldo Royo, amb estrella Michelin a l'esquena, oferirà als mitjans de comunicació i convidats un showcooking alta cuina en miniatura

Grupo Armas Trasmediterránea i l’Associació Restauració de CAEB presenten Tapalma 2019 a Ciutadella

Avui es presentarà a Ciutadella Tapalma 2019 a bord del vaixell “Alcantara 2” de la naviliera Trasmediterrànea.

L’objectiu d’aquesta presentació és donar a conèixer l’esdeveniment gastronòmic més important de les Balears que consisteix en un concurs i una ruta de tapes i còctels a Palma  durant el mes de novembre, així com estrènyer llaços entre les dues destinacions turístiques per tal d’aprofitar sinergies i ajudar a el sector de la restauració en temporada baixa.

El Grupo Armas Trasmediterránea, principal patrocinador juntament amb l’Ajuntament de Palma, té com a objectiu oferir als menorquins una diversa i ben connectada oferta turística. Així doncs, patrocinant Tapalma, la major naviliera d’Espanya pretén facilitar el turisme gastronòmic des de Menorca fins a Mallorca.

A l’esdeveniment hi seran, a més, el president de l’Associació de Restauració CAEB, Alfonso Robledo, juntament amb algunes de les principals personalitats de el sector turístic i empresarial de la comunitat.

Després de la presentació s’oferirà un showcooking de tapes i un showcocteling a càrrec d’alguns dels millors xefs i bàrmans de Balears participants en Tapalma.

Entre tots ells cal destacar la presència de l’xef Koldo Royo, amb estrella Michelin, que oferirà a la presentació de les seves creacions gastronòmiques en miniatura.