Bunyols de Tots Sants Són les postres típiques del Dia de Morts

A Menorca els bunyols és tradició menjar bunyols per a la festivitat de Tots Sants, i es muen amb arrop de figa de moro o de rém i antigament també es feia arrop d’arboça, que avui ja s’ha perdut.

Es fan amb pasta de monyaco, de patata o bé de pasta d’ensaïmada i es fregeixen.

Antigament, per Tots Sants, també era típic menjar la mel i mantega, juntament amb els panets de mort. Aquestes darreres elaboracions ja han desaparegut i sols resten a antics receptaris.

També a finals del XIX es van introduir els panellets catalans.

També hi ha uns altres bunyols, els que es fan amb pasta choux, i que es farceixen de crema, que són típics de les onomàstiques i també per les festes de Sant Joan a Ciutadella.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.