Menorca, millor destinació turística pels lectors de “La Vanguardia”

El premi Quèfem valora més enllà del sol i platja a la gastronomia menorquina, entre altres aspectes

Menorca, millor destinació turística pels lectors de “La Vanguardia”

Menorca ha estat distingida en els Premis Quèfem? de La Vanguardia com a millor destinació turística. A la cerimònia de lliurament, celebrada al Casino de Barcelona, es van posar en valor alguns dels actius amb què compta l’illa per atreure turistes més enllà dels mesos d’estiu, com ara el patrimoni talaiòtic, les rutes per fer senderisme i la gastronomia, aspectes que fan de Menorca “una destinació amb un encant únic que va més enllà de la temporada estiuenca”.

El premi concedit per La Vanguardia, a partir de les votacions dels mateixos lectors, reforça l’estratègia de promoció turística que ha seguit la Fundació Foment del Turisme de Menorca en els darrers temps per aconseguir fer de l’illa una destinació atractiva durant tot l’any i en la qual han tingut un paper rellevant productes com l’esportiu, l’actiu, el cultural o el gastronòmic.

El valor d’aquest reconeixement, però, va més enllà de la confirmació de la feina feta. I és que el català és un dels mercats més atractius per a Menorca, amb el qual comparteix un estret lligam que interessa enfortir pensant, sobretot, en aquest objectiu de fer de l’illa una destinació turística per a tot l’any.

Els Premis Quèfem?, amb els quals el mitjà del Grupo Godó vol “reivindicar iniciatives que han demostrat innovar en el sector de l’oci i la cultura”, estan dividits en tretze categories: millor destinació turística, millor festival de música, millor festival de cinema, millor museu o esdeve- niment artístc, millor sala de teatre, millor sala de cinema, millor local de música, millor hotel, millor iniciativa familiar, millor restaurant, millor bar de copes, millor iniciativa de shopping i millor marca de beguda.