Menorca, millor destinació turística pels lectors de “La Vanguardia” El premi Quèfem valora més enllà del sol i platja a la gastronomia menorquina, entre altres aspectes

 data-srcset

Menorca ha estat distingida en els Premis Quèfem? de La Vanguardia com a millor destinació turística. A la cerimònia de lliurament, celebrada al Casino de Barcelona, es van posar en valor alguns dels actius amb què compta l’illa per atreure turistes més enllà dels mesos d’estiu, com ara el patrimoni talaiòtic, les rutes per fer senderisme i la gastronomia, aspectes que fan de Menorca “una destinació amb un encant únic que va més enllà de la temporada estiuenca”.

El premi concedit per La Vanguardia, a partir de les votacions dels mateixos lectors, reforça l’estratègia de promoció turística que ha seguit la Fundació Foment del Turisme de Menorca en els darrers temps per aconseguir fer de l’illa una destinació atractiva durant tot l’any i en la qual han tingut un paper rellevant productes com l’esportiu, l’actiu, el cultural o el gastronòmic.

El valor d’aquest reconeixement, però, va més enllà de la confirmació de la feina feta. I és que el català és un dels mercats més atractius per a Menorca, amb el qual comparteix un estret lligam que interessa enfortir pensant, sobretot, en aquest objectiu de fer de l’illa una destinació turística per a tot l’any.

Els Premis Quèfem?, amb els quals el mitjà del Grupo Godó vol “reivindicar iniciatives que han demostrat innovar en el sector de l’oci i la cultura”, estan dividits en tretze categories: millor destinació turística, millor festival de música, millor festival de cinema, millor museu o esdeve- niment artístc, millor sala de teatre, millor sala de cinema, millor local de música, millor hotel, millor iniciativa familiar, millor restaurant, millor bar de copes, millor iniciativa de shopping i millor marca de beguda.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.