La cuina mallorquina de “La Guitarra”

El restaurant “La Guitarra”, al centre de Ciutadella, és tot un clàssic de la cuina mallorquina i menorquina a Menorca. Obert des de finals dels anys 60 per Biel Pascual i Francisca Colmillo és un dels temples gastronòmics pel que han passat generacions i generacions de ciutadellencs, menorquins i també estiuejants que any rera any passen les vacances a la nostra illa.

Des de fa més d’una dècada, els fogons el porta el fill del matrimoni fundador, en Biel, i que és tot un especialista a l’hora de cuinar les porcelles al forn a la mallorquina, que tan de nom han donat a aquest celler ubicat al soterranis del carrer dels Dolors, 1 de Ciutadella.

Porcelles al forn, frit mallorquí, be al forn o les seves calderes de llagosta, fan de La Guitarra on lloc de culte.

Enguany, per cert, ha prescindit de la seva terrassa exterior i només obrirà el restaurant de sempre.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.