Sopa d’oliaigua amb ratjada Elaborada pels alumnes del M.A. Cardona

La nova cuina menorquina consisteix en reinterpretar els plats antics del receptari menorquí i donar-lis una nova vida, una nova imatges,  noves textures, però que els seus sabors ens retornin al passat, als tasts que ens queden per a sempre a la nostra memòria gustativa.

Un exemple d’aquests plats és la reiterpretació d’un oliaigua mariner elaborat pels alumnes de cuina de l’IES Maria dels Àngels Cardona, de Ciutadella, on han reinterpretat un plat de cuina antiga i l’han modernitzat donant-li un toc de cuina d’autor.

La bona feina que es fa des dels responsables de cuina i de sala, fa que aquesta escola d’hoteleria, única a Menorca, ja sigui tot un referent a la nostra illa i també a les Balears.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.