Coques salades individuals

Coques salades individuals

Ingredients per a la pasta: 1 escudella d’oli, 2 escudelles d’aigua, 2 cullerades d’a- nís, 2 cullerades de vinagre, 50 g de llevat de forner, 15 g de sucre, 15 g de sal i la farina que es begui.

Ingredients per al farciment: Olives farcides d’anxova, tires de pebre vermell, rodelles de tomàtiga, olives negres sense pinyol, anxoves, bacallà esmicat i dessalat, gató, sofregit, verdures, escalivada.

Elaboració: Dins un ribell farem una muntanya amb mig quilo de farina i tot seguit hi anam afegint els ingredients un darrera s’altra i pastant en tot moment. Anirem afegint fa- rina si en fa falta fins aconseguir una pasta que no s’ens enganxi als dits i que es pugui es- tirar. La tapam amb un cànyem de cuina i la deixem reposar una horeta. Passat aquest temps la posam damunt una post, i en feim les coquestes individuals que guarnirem de diferent ma- nera. En podem fer unes amb olives totes soles, altres d’olives amb anxoves, de tomàtigues, de sofregit, amb d’escalivada, o de tomàtiga i gató com la de la fotografia i que van elaborar els alumnes de cuina de l’IEs Mariàngels Cardona de Ciutadella.

Últimes publicacions

  • Publicitat
    El Iris