Coques salades individuals

 data-srcset

Ingredients per a la pasta: 1 escudella d’oli, 2 escudelles d’aigua, 2 cullerades d’a- nís, 2 cullerades de vinagre, 50 g de llevat de forner, 15 g de sucre, 15 g de sal i la farina que es begui.

Ingredients per al farciment: Olives farcides d’anxova, tires de pebre vermell, rodelles de tomàtiga, olives negres sense pinyol, anxoves, bacallà esmicat i dessalat, gató, sofregit, verdures, escalivada.

Elaboració: Dins un ribell farem una muntanya amb mig quilo de farina i tot seguit hi anam afegint els ingredients un darrera s’altra i pastant en tot moment. Anirem afegint fa- rina si en fa falta fins aconseguir una pasta que no s’ens enganxi als dits i que es pugui es- tirar. La tapam amb un cànyem de cuina i la deixem reposar una horeta. Passat aquest temps la posam damunt una post, i en feim les coquestes individuals que guarnirem de diferent ma- nera. En podem fer unes amb olives totes soles, altres d’olives amb anxoves, de tomàtigues, de sofregit, amb d’escalivada, o de tomàtiga i gató com la de la fotografia i que van elaborar els alumnes de cuina de l’IEs Mariàngels Cardona de Ciutadella.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.