El Restaurant Bahia ha obert les seves portes Situat a la platja de Santandria, té una de les millors postes de sol de l'illa

El restaurant de l’Hotel Bahia, a la platja ciutadellenca de Santandria, ha obert les seves portes fa unes setmanes i ofereix els seus menús del dia especials, on hi destaca com sempre la qualitat del producte i les seves elaboracions.

Cuina menorquina i cuina internacional van de la mà, juntament amb els seus arrossos a la paella, que fan que aquest petit restaurant sigui un dels preferits dels amants de la bona cuina.

A més de la seva encertada proposta gastronòmica i la seva carta de vins, una de les millors pel que fa a petits hotels, el Bahia té una de les millors terrasses de l’illa, amb unes inigualables vistes damunt l’antiga torre del Castellar de Sa Caleta, construida pels anglesos i sobre la rada de Santandria.

Una nova generació, encapçalada per Donat Meyer porta les brides d’aquest petit restaurant amb vistes i també més que recomanat per a un sopar romàntic, gairebé a la vorera de la mar.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.