Les ensaïmades de Sa Sucreria

Les ensaïmades de Sa Sucreria

Una recepta ancestral, transmesa a través de generacions, ha convertit les ensaïmades de Sa Sucreria en una referència de sabor, qualitat i tradició.

Situada a Es Mercadal, un petit poble del centre de l’illa de Menorca reconegut per la qualitat dels seus dolços. Cinc generacions de mestres artesans, des de 1875, avalen i donen nom a la millor representació de productes de la rebosteria menorquina.

Els Villalonga han sabut unir tradició i tecnologia per respondre a uns alts estàndards de qualitat, utilitzant matèries primeres acuradament seleccionades per assolir l’excel·lència en els seus productes.

L’ensaïmada com a producte gastronòmic balear s’elabora a Menorca des de fa molts anys seguint la tradició artesanal comuna a totes les Illes Balears. La seva denominació té el seu origen en la paraula “saïm”, que és el greix de porc amb la qual s’unta la massa.
A  Sa Sucreria elaboren  l’ensaïmada com ho feien els seus avantpassats, amb el mim i la dedicació de qui estima la seva feina i transmet al producte aquest amor. Tot el procés d’elaboració es fa de forma manual, com no pot ser d’una altra manera.