Les ensaïmades de Sa Sucreria

Una recepta ancestral, transmesa a través de generacions, ha convertit les ensaïmades de Sa Sucreria en una referència de sabor, qualitat i tradició.

Situada a Es Mercadal, un petit poble del centre de l’illa de Menorca reconegut per la qualitat dels seus dolços. Cinc generacions de mestres artesans, des de 1875, avalen i donen nom a la millor representació de productes de la rebosteria menorquina.

Els Villalonga han sabut unir tradició i tecnologia per respondre a uns alts estàndards de qualitat, utilitzant matèries primeres acuradament seleccionades per assolir l’excel·lència en els seus productes.

L’ensaïmada com a producte gastronòmic balear s’elabora a Menorca des de fa molts anys seguint la tradició artesanal comuna a totes les Illes Balears. La seva denominació té el seu origen en la paraula “saïm”, que és el greix de porc amb la qual s’unta la massa.
A  Sa Sucreria elaboren  l’ensaïmada com ho feien els seus avantpassats, amb el mim i la dedicació de qui estima la seva feina i transmet al producte aquest amor. Tot el procés d’elaboració es fa de forma manual, com no pot ser d’una altra manera.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.