Tàrtar de tonyina i guacamole de Pins 46 Les tapes i la cuina d'autor a la plaça dels Pins de Ciutadella

Pins 46, la vermuteria, bar i restaurant del Grup Cafè Balear al centre de Ciutadella és tot un clàssics pels amants de la bona cuina d’autor, però que els agrada compartir plats i tapes d’autor.

Entre les seves propostes, avui destacam, el seu tàrtar de tonyina vermella amb guacamole i tàperes de Ciutadella, que li donen un punt especial.

La qualitat dels ingredients, la seva elaboració i el servei atent fant que aquesta vermuteria sigui un lloc de referència a l’hora de sortir amb amics o amb la parella i gaudir d’una oferta gastronòmica cosmopolita, respectuosa amb el producte local i amb la garantia del Grup Cafè Balear, i en els seus plats de peix i marisc la certesa que han estat pescats per la barca de bou de la casa, la Balandra Rosa Santa.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.