Segona edició de les Jornades Gastronòmiques d’Arrels

El Consell Insular de Menorca amb el suport de les associacions de restaurants de CAEB i PIME, impulsa per segon any consecutiu unes jornades gastronòmiques de producte local i cuina de Menorca. Del 22 de març al 7 d’abril restaurants de tota l’illa participaran en aquestes jornades oferint un menú especial a base de producte menorquí.

Es tracta d’un acte lligat a la Fira Arrels, amb la intenció de promocionar el producte local i introduir-lo a la nostra cuina. D’aquesta manera, Arrels ofereix l’oportunitat a productors i cuiners d’impulsar i donar a conèixer el millor producte menorquí i així com les receptes més innovadores cuinades amb productes de la terra.

Aquestes jornades, també pretenen ser una iniciativa per fomentar el suport al producte local per part del sector de la restauració a Menorca.

Així, durant més de dues setmanes, els 12 restaurants inscrits en aquestes jornades, incorporaran a la seva carta un especial, el “Menú Arrels”. Cada restaurant podrà elegir el seu menú i el preu.

Els restaurants que participen són:

 •   Can Bernat des Grau
 •   Passió Mediterrània
 •   Alcaufar Vell
 •   Sa Pedrera des Pujol
 •   Pan y Vino
 •   Café Bristó
 •   Ca n’Aguedet
 •   Tast
 •   Cafè Balear
 •   Rels
 •   Racó des Palau
 •   Es tast de na Silvia
Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.