Morruda as forn amb patates i gambes vermelles de Ciutadella

Un cop escatada i esviscerada la morruda la posarem al forn, dins una palangana que, primer haurem cobert de patates amb un bon raig d’oli d’oliva al fons -hi ha que engrasa la palangana o el tià de terra amb sèu de porc-, seguidament hi posarem el peix que haurem salat a cada banda, les gamb es vermelles de Ciutadella a les que els hi haurem tallat els mostatxos i, després de regar-ho tot amb una copa de vi blanc hi posarem damunt, el peix, les patates i les gambes  una bona picada d’all i julivert, pa ratllat i pebre bord.

Per tal de no cremar-ho, i que de pas actúi de papillote podem tapar la palangana o tià de terra amb paper de plata, ja que hem de tenir en compte que les patates si no les hem tallades ben primes estaràn més estona a fer-se que el peix, i no ens quedarien bé.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.