Salmó marinat amb poma, fonoll i kale Una proposta interessant

Ens agrada menjar, açò ho sabeu ben bé els que ens anau seguint per aquestes pàgines de foodiesonmenorca.com i també ens agrada provar nous suggeriments, nous plats, noves propostes gastronòmiques, com és el cas d’aquest salmó marinat que vam tastar al menú de la setmana passada al Rels Restaurant de Joan Bagur.

Un plat senzill, però ben elaborat, fresc, lleuger i que ben bé podria ser un d’aquells sopars per a fer a casa, especialment si ens volem cuidar un poc després dels excesos de les passades festes.

Si no sabem marinar un salmó a casa, du la seva feinada, podem adaptar el plat amb salmó fumat, poma verda, un poc de ceba morada tallada ben fina, fulles de kale o de ruca i, si voleu que sigui un poc més complert o que ens ajudi a omplir, no li va gens malament unes llenques d’alvocat marinat amb un poc de suc de llimona, un grells de taronja tallats ben fins i tot ben amanit amb oli d’oliva extra verge, un puntet de sal i  de de pebre bo, i si voleu, un petit toc de vinagre, que a mi personalment en aquest plat no em fa falta.

 

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.