La porcella sense ossos de Cas Cònsol Un dels plats de carn més demanats pels seus clients

Anar a Cas Cònsol, a la plaça des Born de Ciutadella és sempre una garantia de menjar bé i de bon servei. Allà hi ha en Xesc Pons, que no sols et dóna la benvinguda, sinó que les millors recomanacions del dia a l’hora d’escollir el que menjar.

Enguany un dels plats estrella pels amants del poquim ha estat la seva porcella desossada, acompanyada de patates al forn i d’una coca de pasta esfullada amb tomàtiga, que l’hi aporta el seu tóc de menorquinitat.

La porcella és comprada a Pau Salord, que les cria en extensiu, amollades dins tanques d’ullastres i alzines, on es cuida l’alimentació i la netedat dels animals des de que comensen a ser engreixats.

 

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *