Set cellers del Raiguer de Mallorca presenten el seu vi novell de l’anyada 2018 El vi novell té escassament dos mesos de vida

L’Associació de vinaters de Santa Maria del Camí ha presentat el vi novell de l’anyada 2018, el primer vi de l’any que es pot tastar un cop s’ençaten les bótes.
A l’acte de presentació de la part comercial d’aquest producte hi han assistit el Conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal; el Batlle de Santa Maria del Camí, Nicolau Canyelles i el Director General d’Agricultura i Ramaderia, Mateu Ginard, a més dels vinaters del poble.

Set cellers del Raiguer de Mallorca han mostrat els seus vins novells en el centre comercial Makro de Palma, on la cadena de botigues d’autoservei de productes al major ha adquirit un compromís apostant per aquests productes i comercialitzant-los durant les pròximes dues setmanes en el marc de la precampanya de les festes de Nadal. Es tracta d’un producte no apte per la guarda, per tant de consum ràpid.

Parlam del primer vi que s’embotella a Mallorca de l’anyada del 2018. Un vi que escassament té dos mesos de vida, que fa dos mesos encara eren raïms als ceps i que durant aquest temps els vinaters de Santa Maria han anat transformant fins a obtenir aquest producte tan preciat per tots els santamariers.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.