Llom amb cames seques del Bar Reno Les tapes del Reno, una delicia desconeguda

El Bar Reno de Ciutadella, situat a sa placeta d’Artrutx o a la cantonada dels carrers d’Artrutx i Muralla d’Artrutx és avui en dia un dels bars més antics i amb més renom de Ciutadella. Lloc de trobada per a fer el cafè o els caps de setmana el vermut per part de molts de ciutadellencs i ciutadellenques, a més de lloc obligat per anar a veure els partits de futbol televisats.

El que molta gent desconeix però són les bones mans a la cuina den Tiago Mesquida, fundador del Bar, i que ens pot arribar a oferir tapes de la nostra cuina com els callos amb tomàtigat, llengua amb tàperes i si n’és temporada un llom amb cames seques o uns esclata-sangs al caliu.

Cuina a descobrir feta amb producte local, de qualitat i amb tota la seva essència.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *