Llom amb cames seques del Bar Reno Les tapes del Reno, una delicia desconeguda

El Bar Reno de Ciutadella, situat a sa placeta d’Artrutx o a la cantonada dels carrers d’Artrutx i Muralla d’Artrutx és avui en dia un dels bars més antics i amb més renom de Ciutadella. Lloc de trobada per a fer el cafè o els caps de setmana el vermut per part de molts de ciutadellencs i ciutadellenques, a més de lloc obligat per anar a veure els partits de futbol televisats.

El que molta gent desconeix però són les bones mans a la cuina den Tiago Mesquida, fundador del Bar, i que ens pot arribar a oferir tapes de la nostra cuina com els callos amb tomàtigat, llengua amb tàperes i si n’és temporada un llom amb cames seques o uns esclata-sangs al caliu.

Cuina a descobrir feta amb producte local, de qualitat i amb tota la seva essència.

Compartir a
Campanya oferta Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.