Sushi N. 1, una bona opció per a gaudir d’una sushinight a Palma Cantonada Ausias March amb General Riera

Quan vaig a Palma m’agrada fer un sopar a base de sushi, com també descobrir diferents restaurants on n’elaboren. Un d’ells és el “Sushi N.1” al carrer General Riera-Ausias March.

La seva carta és extensa i variada, i per a ser francs el que oferèixen és de bona qualitat i a molt bon preu. Des dels makis als rolls tempuritzats, on podem elegir els de salmó, tonyina, llagostí, vegetal, amb anguila, picants… Pels rolls de sushi clàssics ens vam decantar per un de salmó amb formatge crema, alvocat i maonesa japonesa que estava francament bó.

Allà hem provat per primera vegada el cristal roll amb pasta d’arròs, lletuga i diferents guarniments. És contundent i ompl molt. Per tant si el demanau, ho heu de tenir en compte.

Els seus tempuritzats de salmó amb ou dur és agradablement sorprenent, i el seu punt de tempurà és idoni.

També el tempuritzat de tonyina, aquesta fregida, i amb formatge va un maridatge especial, perquè en aquest cas no empra formatge tipus philadelphia, sinó formatge semi curat que queda fus en l’interior.

Convé reservar, especialment les nits i més si són de cap de setmana.

 

 

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.