Arròs melós de llomillo de porc faixat i esclata-sangs

Amb les aigüades dels darrers dies i el sol que ha sortit aquest cap de setmana, ses marines menorquines donaran els seus fruits més preuats, els esclata-sangs que en són uns dels grans protagonistes de la cuina de la tardor.

Al caliu, fregits amb sobrassada, amb salsa, amb arròs, amb fideus secs dins es tià, torrats i dins un cóc… els esclata-sangs formen part del nostre receptari d’arrels.

Personalment com més m’agraden és dins un cóc, però també dins els arrossos cuinats dins el tià de terra, com aquest arròs melós fet amb llomillo de porc faixat de Menorca, i esclata-sangs, que és tot una delicia i que ens comença a indicar que ens atracam a Tots Sants, amb la seva cuina i rebosteria particular de la que ja en rallarem en aquestes pàgines de foodiesonmenorca.com.

Compartir a
Fira Arrels 2019

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.