Arròs melós de llomillo de porc faixat i esclata-sangs

Amb les aigüades dels darrers dies i el sol que ha sortit aquest cap de setmana, ses marines menorquines donaran els seus fruits més preuats, els esclata-sangs que en són uns dels grans protagonistes de la cuina de la tardor.

Al caliu, fregits amb sobrassada, amb salsa, amb arròs, amb fideus secs dins es tià, torrats i dins un cóc… els esclata-sangs formen part del nostre receptari d’arrels.

Personalment com més m’agraden és dins un cóc, però també dins els arrossos cuinats dins el tià de terra, com aquest arròs melós fet amb llomillo de porc faixat de Menorca, i esclata-sangs, que és tot una delicia i que ens comença a indicar que ens atracam a Tots Sants, amb la seva cuina i rebosteria particular de la que ja en rallarem en aquestes pàgines de foodiesonmenorca.com.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *