El tàrtar de carn i xulla de l’Espai Gastronòmic Ses Voltes Un tàrtar sorprenent digne de la nova cuina menorquina

Anar a l’Espai Gastronòmic Ses Voltes a Ciutadella és sempre un gust, i més quan el que cerces és un sopar informal a manera de picada per a compartir amb bones tapes i propostes suggeridores com és el tàrtar de carn i xulla de Menorca, que és sorprenentment bo.

La carn picada de porc  i adobada amb la que s’elabora aquest típic embotit menorquí, únic a les Balears, i que ve de la xarcuteria romana es presenta a Ses Voltes a manera de tàrtar mesclat amb tomàtiga i a baix una fina capa de guacamole que li dóna un toc d’exotisme.

És la decostrucció del cóc de carn i xulla, portat a la modernitat i dins els canons de la cuina d’autor i de la nova cuina menorquina, en aquest cas de les mans de Diego Carrasco Florit, un dels cuiners que sap el que és picar pedra cada dia i oferir menús i propostes que ens saben seduir a tots aquells que som amants de la bona teca.

Compartir a
Campanya oferta Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.