La cervesa ciutadellenca “Illa” entre les millors cerveses artesanes d’Espanya

El Corte Inglés ha creat un pack amb una col·lecció de les millors 17 cerveses artesanes d’Espanya

La cervesa ciutadellenca “Illa” entre les millors cerveses artesanes d’Espanya

Després d’un procés de selecció i validació que ha durat més de mig any, El Corte Inglés ha creat un pack amb una col·lecció de les millors 17 cerveses artesanes d’Espanya (amb representació de cada comunitat autònoma).

Per part de les Illes Balears, el departament de compres i representants de la secció Gourmet d’El Corte Inglés, han escollit la Cervesa Illa, la primera cervesa elaborada artesanalment a les Illes Balears des de 2010.

Pau Marquès, fundador i propietari únic de la marca es mostra especialment orgullós amb la notícia, no solament pel fet de duplicar la producció anual, sinó perquè la cervesa arriba allà on ell s’imaginava quan es va fundar l’empresa: representar l’essència de les Illes amb un producte de qualitat, 100% natural i sense cap tipus d’additius ni conservants.

La cervesa Illa és una Balearic Island Ale, semblant a les lager industrials. Aquest fet la converteix en una de les millors opcions alhora d’introduir-se al món de les cerveses artesanes.

Es produeix sota demanda per tal de preservar i controlar la qualitat del producte, normalment durant la primavera i es pot trobara a una vintena de restaurants, bars i botigues gourmet de Menorca.

El juliol de 2016, la prestigiosa Guia Repsol va seleccionar la Cervesa Illa com una de les 6 millors cerveses artesanes d’Espanya.

Foodies on Menorca

Vinum

Si voleu saber més d’aquest vi, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

https://vinum-menorca.com/