Tacos de porcella des Molí des Comte Es Molí afegeix el seu gastrobar amb propostes novedoses i tapes cosmopolites

L’antic Bar d’Es Molí ha canviat d’imatge i s’ha convertit en un gastrobar de referència a Ciutadella on hi trobarem les tapes clàssiques de sempre amb noves propostes que mariden cuines com l’asiàtica o la mexicana, a més de les seves propostes en amanides i hamburgueses que ens conviden a donar una volta pel Món.

Entre les noves propostes van tastar els seus tacos de porcella amb mongetes negres (frijoles) i guacamole agripicant d’albercoc, que de veritat sedueix als que són amants de la cuina mexicana i als que no.

Sortir de les tapes de sempre, o veure com s’ha reinterpretat els clàssics és una més que bona excusa per anar a provar la nova carta de tapes del gastrobar Molí des Comte Asador.

Compartir a
Campanya oferta Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.