Rellom d’anyell de Menorca del Restaurant S’Amarador Un dels plats de nova cuina menorquina a un dels temples de la cuina marinera

Quan pensam amb el Restaurant S’Amarador del Port de Ciutadella, el primer que ens ve al cap és la seva gastronomia marinera, aquella cuina del peix i del marisc de ca nostra que agafa forma de calderes, d’arròssos caldosos, de paelles, al forn a la menorquina, suquets i fideuades entre altres, a més de les graellades i el peix i marisc a la planxa.

Però la cuina del restaurant den Jaume Cateura, té també una més que delicada i encertada carta de carns de gran qualitat, i també de plats sorprenents com el rellom de be de Menorca farcit que vam provar en el sopar realitzat fa unes setmanes amb l’Associacio de Mitjans de Comunicació AMIC, que van gaudir de la bona cuina menorquina i de la nova cuina menorquina en la seva estada a Ciutadella.

Els amants de les bones carns, del bon peix i del bon menjar, tenen a aquest restaurant amb les millors vistes al port de Ciutadella, un lloc de culte on anar.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.