Baleària

El Cafè Balear, el temple de la cuina marinera a Menorca És un dels dos Sols de la Guia Repsol a Menorca

El Cafè Balear, és un dels temples de referència de la cuina marinera a Menorca, i que té renom arreu de la geografia nacional i internacional. De fet són molts el que el consideren el millor restaurant de Menorca per a degustar peix i marisc de l’illa, a més de les seves calderetes i arrossos mariners.

Ubicat al port de Ciutadella, és regentat des de 1970 per la família Caules. Primer els pares de Josep Caules, actual propietari i ànima mater d’aquest gran restaurant que va tenir els seus inicis a una petita taberna de port, i ara poc a poc van agafant les seves brides els seus fills Josep i Francesc.

Anar al Cafè Balear és sinònim de qualitat i menjar bé. Puc recordar encara una de les primeres entrevistes que vaig fer a Bep Caules, tot demanant-li quin era el secret del seu èxit. Em va respondre que no era altre que seguir un dels consells que li va donar la seva mare: “Mai donis de menjar als teus clients allò que tú no et menjaries”.

Des de fa un parell d’anys el Balear ens mostra una nova imatge, renovat, més espaiós, més còmode, però amb les mateixes grans atencions amb els clients, ja siguin de menú com de carta, la seva amabilitat i tracte és també un dels seus valors, i anar allà és sempre una festa gastronòmica, una festa per a tots els sentits. És un d’aquells restaurants amb memòria, del que sempre et queda present un plat, una elaboració, un detall que fa que hi tornis, i és per açò que té una clientela fidel, i que anar a menjar allà, al Balear, sigui sent un ritual que com les grans festes i celebracions es va repetint i repetint.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.