Qui som Foodies on Menorca, un lloc per conèixer el món de la gastronomia a Menorca i arreu

Foodies on Menorca té com a objectiu el ser un portal que ens ajudi a conèixer el món de la gastronomia menorquina i tot allò que l’envolta. Restaurants, fondes, producte local, botigues gourmets i botigues de queviures tradicionals, begudes, tendències, novetats… i tot allò que ens pugui ser d’interés per aquells que vivim i per als que ens visiten a Menorca.

També hi haurà apartats de viatges fora de l’illa i les seves recomanacions, experiencies foodie, etc, per tal de donar una visió molt més oberta a tot allò que es cou en el món gastronòmic i que ens pugui ser interessant.

Qui som?

Som en Bep Al·lès Salvà, periodista i escriptor gastronòmic. Autor de diferents llibres i receptaris de cuina menorquina. Director del Setmanari El Iris d’Informació i Cultura; articulista del Diari Ara Balears; col·laborador d’IB3 Ràdio i de Cope Menorca. Membre fundador i vocal de Fra Roger Gastronomia i Cultura; i a l’actualitat president de l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de les Illes Balears. He oferit diferents conferències sobre gastronomia menorquina tant a les illes de Menorca i Mallorca, a Santiago de Compostela i altres indrets.

El meu darrer llibre és “Les arrels de la cuina menorquina, receptes de cuina antiga”.

Compartir a