Baleària

Campanya de recollida d’aliments des Mercadal i Fornells

L’Ajuntament des Mercadal i Creu Roja, juntament amb les parròquies de Sant Martí i Sant Antoni,  els col·legis CEIP Fornells i CP Mare de Déu del Toro, Biosport (poliesportiu i piscina), Club Tenis Mercadal, Cáritas i Super des Mercadal posen en marxa la campanya de recollida d’aliments que arrenca el dilluns 13 de novembre.

Baix el lema “Ajuda’ns a ajudar”, durant 6 setmanes es podran donar aliments i productes d’higiene i de Nadal a les persones més necessitades a través dels punts habilitats al municipi: esglésies des Mercadal i Fornells, instal·lacions esportives municipals, col·legis des Mercadal i Fornells i el Super des Mercadal.

Concretament, s’anima a les persones a donar els següents productes durant la campanya de recollida d’aliments:

Primera setmana: oli, farina i llenties.

Segona setmana: productes d’higiene i neteja.

Tercera setmana: Productes de Nadal i xocolata.

Quarta setmana: productes d’higiene i neteja.

Quinta setmana: tovalloletes beu i panyals.

Sisena setmana: Productes de Nadal i xocolata.

 

La teva generositat pot marcar la diferència en les famílies que estan passant per moments difícils.

 

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.