Baleària

Torna el concurs popular de truites i postres al Club Marítim Maó, a favor d’ASPANOB

El Club Marítim de Maó mostrarà, una vegada més, la seva cara més solidària el proper dissabte, 11 de novembre. La seu del club acollirà una nova edició del concurs popular de truites i postres a benefici d´ASPANOB, l´associació de pares i mares de nens amb càncer, a partit de les 19 hores. A més a més, se sumarà a l’acte l’associació de ball en línia, Tot Ball, i el DJ Kike Sastre, entre altres sorpreses.

La directiva del Club Marítim de Maó és conscient de la importància de col·laborar activament en iniciatives solidàries i socials que van més enllà de la part esportiva i que permeten als nostres socis la possibilitat de sumar-se a causes tan importants com la que lidera ASPANOB.

El concurs està obert a totes les persones que s’hi vulguin apuntar, l’únic que han de fer és posar-se en contacte amb el número 686068351 o escriure un mail a cocasitruitasmaritim@gmail.com i us explicaran els detalls. La venda de tot el menjar es destinarà íntegrament a ASPANOB perquè continuï amb la seva feina tan important.

Vuelve el concurso popular de tortillas y postres en el Club Marítimo Mahón, a favor de ASPANOB

El Club Marítimo de Mahón mostrará, una vez más, su cara más solidaria el próximo sábado, 11 de noviembre. La sede del club acogerá una nueva edición del concurso popular de tortillas y postres a beneficio de ASPANOB, la asociación de padres y madres de niños con cáncer, a partit de las 19 horas. Además, se sumará al acto la asociación de baile en línea, Tot Ball, y el DJ Kike Sastre, entre otras sorpresas.

La directiva del Club Marítimo de Mahón es consciente de la importancia de colaborar activamente en iniciativas solidarias y sociales que van más allá de la parte deportiva y que permiten a nuestros socios la posibilidad de sumarse a causas tan importantes como la que lidera ASPANOB.

El concurso está abierto a todas las personas que se quieran apuntar, lo único que tienen que hacer es ponerse en contacto con el número 686068351 o escribir un mail a cocasitruitasmaritim@gmail.com y le explicarán los detalles. La venta de toda la comida se destinará íntegramente a ASPANOB para que continue con su labor tan importante.

The popular tortilla and dessert contest is back at the Mahón Maritime Club, in favor of ASPANOB

Truita de patates. Foto: Bep Al·lès©

The Mahón Maritime Club will once again show its most supportive side next Saturday, November 11. The club headquarters will host a new edition of the popular tortilla and dessert contest to benefit ASPANOB, the association of parents of children with cancer, starting at 7 p.m. In addition, the line dance association, Tot Ball, and DJ Kike Sastre will join the event, among other surprises.

The board of directors of the Mahón Maritime Club is aware of the importance of actively collaborating in solidarity and social initiatives that go beyond the sporting part and that allow our members the possibility of joining causes as important as the one led by ASPANOB.

The contest is open to all people who want to sign up, all you have to do is contact the number 686068351 or write an email to cocasitruitasmaritim@gmail.com and they will explain the details. The sale of all the food will go entirely to ASPANOB so that it can continue with its important work.

Le populaire concours de tortillas et desserts est de retour au Mahón Maritime Club, en faveur d’ASPANOB

Truita de marrania. Foto: Bep Al·lès©

Le Club Maritime de Mahón montrera une fois de plus son équipe la plus solidaire samedi 11 novembre prochain. Le siège du club accueillera une nouvelle édition du populaire concours de tortillas et desserts au profit de l’ASPANOB, l’association des parents d’enfants atteints de cancer, à partir de 19 heures. De plus, l’association de danse en ligne Tot Ball et le DJ Kike Sastre se joindront à l’événement, entre autres surprises.

Le conseil d’administration du Mahón Maritime Club est conscient de l’importance de collaborer activement à des initiatives solidaires et sociales qui dépassent la partie sportive et qui permettent à nos membres la possibilité de se joindre à des causes aussi importantes que celle menée par ASPANOB.

Le concours est ouvert à toutes les personnes qui souhaitent s’inscrire, il vous suffit de contacter le numéro 686068351 ou d’écrire un email à cocasitruitasmaritim@gmail.com et ils vous expliqueront les détails. La vente de toute la nourriture reviendra entièrement à ASPANOB afin qu’elle puisse poursuivre son important travail.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.