Baleària

El Consell Insular de Menorca participa amb set productors en la Fira Fòrum Gastronòmic de Barcelona La consellera d'Economia i Serveis Generals de Menorca, Maria Antònia Taltavull, inaugura la mostra

El Departament d’Economia i Serveis Generals del Consell Insular de Menorca participa en la Fira Fòrum Gastronòmic de Barcelona, un esdeveniment en el qual diferents productors i agents del sector tenen l’oportunitat de donar a conèixer els seus productes. La fira es dur a terme del 6 al 8 de novembre i engloba diferents ponències, demostracions culinàries, tallers i exposicions.

Aquest any, el departament d’Economia i Serveis Generals del Consell Insular assisteix a la fira amb un estand propi de 50 metres quadrats, i amb la presència de 7 productors locals: Bolets de Menorca, Sa Sucreria, Bodega Torralba, Licors Biniarbolla, Pont Modorro, Dolçamar i Sa Roqueta.

La consellera d’Economia i Serveis Generals de Menorca, Maria Antònia Taltavull, i la directora insular d’Economia, Sandra Beltrán, han assistit a la inauguració de la cita per a donar suport als productors presents i divulgar la gastronomia i el producte illenc.

Al llarg d’aquesta setmana, es realitzaran diferents demostracions culinàries a l’estand del Consell Insular de Menorca centrades en promocionar la gastronomia menorquina, de la mà de tres cuiners: Joan Salord, del Restaurant Pinzell; Pau Sintes, xef de Cristine Bedford i jove xef europeu 2022, així com el cuiner Jesús Garcia.

Durant l’esdeveniment es farà difusió de la Revista Oliaigua, editada pel Consell Insular de Menorca per a promocionar els productes locals i la cuina menorquina.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.