Baleària

Tast de Cultura 2023 aquest diumenge a Son Vell

Aquest Diumenge, dia 5 de novembre, la cita és a Son Vell. A les 10:30 h sortirà l’autobús des  de la plaça des Pins (av. Negrete). Una vegada arribats, els assistents rebran una explicació del projecte Vestige Collection i de la gestió agrària de les finques. Seguidament, l’espectacle de dansa “Mar de Fons”, a càrrec de Laura E. Sánchez, Victòria Janer, Giuditta Busetti i Alan Florit. L’activitat acabarà amb un tast de productes de la finca, de la mà del xef Joan Bagur.

La tercera trobada serà a la Torre d’en Quart, diumenge 12 de novembre, i la sortida serà també a les 10:30 h des de la plaça des Pins (av. Negrete). En arribar, explicació sobre la torre medieval. Just després, l’actuació musical consistirà en un sorprenent “Glosat amb rap”, a càrrec de Soca de Mots, Orgànic i el DJ Marsberg. L’activitat acabarà amb un tast de productes de la finca.

Finalment, la darrera cita serà el diumenge 19 de novembre amb la visita al Barranc d’Algendar (Sant Antoni de s’Aranjassa) amb sortida a les 9:30 h des de la plaça des Pins (av. Negrete). Es tracta d’una excursió amb dificultat mitjana. Per aquest motiu, és imprescindible dur un calcat adequat. La trobada començarà amb una visita guiada al projecte d’arbres d’Algendar. Seguidament, els assistents podran gaudir de l’actuació musical d’Eva Pons Trio. Per acabar, degustació de productes de la finca.

El preu de cada activitat és de 20 euros per persona. Inclou el trasllat en autobús a les activitats que ho requereixin i no es permet anar-hi en vehicle particular.

El regidor de Cultura, Festesm Fires i Mercat, Miquel Pau Fullana, manifesta que des de l’Ajuntament de Ciutadella es farà una forta aposta per a la promoció de la cultura i el producte local i gastronòmic, com són aquests tasts de cultura, si bé des de la seva àrea es portaran a terme noves iniciatives encaminades cap al suport als productors locals i petit comerç, tinguent també molt en compte a la gastronomia com a complement ideal del turisme durant tot l’any.

Les entrades estàn a la venda al web municipal, www.ajciutadella.org des del 20 d’octubre

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.