Baleària

La Guia de Vins de Catalunya 2024 surt a la venda amb 1.258 referències La Festa de la Guia ha premiat els vins millor puntuats i ha reconegut la trajectòria del Celler Solergibert

Barcelona – La Guia de Vins de Catalunya 2024 ja ha sortit aquest dilluns a la venda amb 1.258 referències, diversos articles d’opinió de personalitats lligades al sector i un extens assaig sobre el futur del món vitivinícola. Coincidint amb la sortida al mercat del volum, s’ha celebrat la Festa de la Guia amb l’entrega de premis als vins millors puntuats i la participació de 112 cellers que han deixat tastar més de 400 referències, algunes de les quals petites produccions i edicions limitades. La 14a Festa de la Guia també ha volgut entregar tres premis honorífics: el Celler Solergibert, premi Trajectòria; Carlota Pena (Vinyes d’Olivardots) i Andrea Miró (Celler Jordi Miró), premi Futur; i Vicenç Ferré i Oriol Pérez de Tudela, premi Territori.

Quatre vins negres han compartit la màxima puntuació en l’edició de la Guia del 2024. Es tracta de: Guix Vermell 2021, Terroir Sense Fronteres, DO Montsant; Venus de La Figuera 2019, Venus La Universal, DO Montsant; Partida Bellvisos 2018, Sara i René Viticultors, DOQ Priorat; i Scala Dei Masdeu 2018, Scala Dei, DOQ Priorat. Pel que fa als vins blancs, dos han estat els més ben puntuats: Vd’O 9 2020, Vinyes d’Olivardots, DO Empordà; i Macabeu de Solergibert 2021, Celler Solergibert, DO Pla de Bages. Finalment, el premi al millor vi rosat també ha estat compartit per dues referències: InAnnat 2022, Mascorrubí Heretat, DO Catalunya; i La Tarentina 2022, Herència Altés, DO Terra Alta.

La Festa de la Guia de Vins de Catalunya s’ha celebrat al llarg de tot aquest dilluns a la sala Razzmatazz de Barcelona i ha significat també el comiat dels seus directors fins ara, Sílvia Naranjo i Jordi Alcover, que cedeixen l’autoria per passar a dirigir només la logística de les successives edicions de la Guia.

La Guía de Vinos de Cataluña 2024 sale a la venta con 1.258 referencias

Línia d’embotellament del celler Albet i Noya, de la DO Penedès, amb ampolles de vi blanc.

Barcelona – La Guía de Vinos de Cataluña 2024 ya ha salido este lunes a la venta con 1.258 referencias, varios artículos de opinión de personalidades ligadas al sector y un extenso ensayo sobre el futuro del mundo vitivinícola. Coincidiendo con la salida al mercado del volumen, se ha celebrado la Fiesta de la Guía con la entrega de premios a los vinos mejores puntuados y la participación de 112 bodegas que han dejado degustar más de 400 referencias, algunas de ellas pequeñas producciones y ediciones limitadas. La 14ª Fiesta de la Guía también ha querido entregar tres premios honoríficos: el Celler Solergibert, premio Trayectoria; Carlota Pena (Viñas de Olivardots) y Andrea Miró (Celler Jordi Miró), premio Futur; y Vicenç Ferré y Oriol Pérez de Tudela, premio Territorio.

Cuatro vinos tintos han compartido la máxima puntuación en la edición de la Guía de 2024. Se trata de: Guix Vermell 2021, Terroir Sense Fronteres, DO Montsant; Venus de La Figuera 2019, Venus La Universal, DO Montsant; Partida Bellvisos 2018, Sara y René Viticultors, DOQ Priorat; y Scala Dei Masdeu 2018, Scala Dei, DOQ Priorat. En cuanto a los vinos blancos, dos han sido los mejor puntuados: Vd’O 9 2020, Vinyes d’Olivardots, DO Empordà; y Macabeo de Solergibert 2021, Bodega Solergibert, DO Pla de Bages. Por último, el premio al mejor vino rosado también ha sido compartido por dos referencias: InAnnat 2022, Mascorrubí Heretat, DO Catalunya; y La Tarentina 2022, Herencia Altés, DO Terra Alta.

La Fiesta de la Guía de Vinos de Cataluña se ha celebrado a lo largo de todo este lunes en la sala Razzmatazz de Barcelona y ha significado también la despedida de sus directores hasta ahora, Sílvia Naranjo y Jordi Alcover, que ceden la autoría para pasar a dirigir sólo la logística de las sucesivas ediciones de la Guía.

The 2024 Catalonia Wine Guide goes on sale with 1.258 references

Barcelona – The Guide to Wines of Catalonia 2024 has already gone on sale this Monday with 1,258 references, several opinion articles from personalities linked to the sector and an extensive essay on the future of the wine world. Coinciding with the sale of the volume market, the Fiesta de la Guía was celebrated with the awarding of prizes to the best-rated wines and the participation of 112 wineries that have allowed more than 400 references to be tasted, some of them small productions and limited editions . The 14th Fiesta de la Guía also wanted to hand out three honorary awards: the Solergibert Winery, career award; Carlota Pena (Viñas de Olivardots) and Andrea Miró (Celler Jordi Miró), Futur prize; and Vicenç Ferré and Oriol Pérez from Tudela, Territory Award.

Four red wines shared the top score in the 2024 edition of the Guide. These are: Gix Vermell 2021, Terroir Sense Fronteres, DO Montsant; Venus de La Figuera 2019, Venus La Universal, DO Montsant; Partida Bellvisos 2018, Sara and René Vinticultors, DOQ Priorat; and Scala Dei Masdeu 2018, Scala Dei, DOQ Priorat. As for the white wines, two have been the best scored: Vd’O 9 2020, Vinyes d’Olivardots, DO Empordà; and Macabeo de Solergibert 2021, Bodega Solergibert, DO Pla de Bages. Finally, the prize for the best rosé wine has also been shared by two references: InAnnat 2022, Mascorrubí Heretat, DO Catalunya; and La Tarentina 2022, Herencia Altés, DO Terra Alta.

The Fiesta de la Guía de Vinos de Catalunya has been held throughout this Monday in the Razzmatazz room in Barcelona and has also meant the farewell of its directors until now, Sílvia Naranjo and Jordi Alcover, who are ceding the authorship to pass to manage only the logistics of the successive editions of the Guide.

Le Guide des vins de Catalogne 2024 est mis en vente avec 1.258 références

Barcelone – Le Guide des Vins de Catalogne 2024 a déjà été mis en vente ce lundi avec 1.258 références, plusieurs articles d’opinion de personnalités liées au secteur et un long essai sur l’avenir du monde du vin. Coïncidant avec la sortie du marché en volume, la Fête de la Guía a été célébrée avec la remise de prix aux vins les mieux notés et la participation de 112 caves qui ont permis de déguster plus de 400 références, dont certaines de petites productions et éditions limitées. La XIVe Fête de la Guía a également voulu remettre trois prix d’honneur : la Cave Solergibert, prix de carrière ; Carlota Pena (Viñas de Olivardots) et Andrea Miró (Celler Jordi Miró), prix Futur ; et Vicenç Ferré et Oriol Pérez de Tudela, Prix Territoire.

Quatre vins rouges se partagent la note la plus élevée dans l’édition 2024 du Guide : Gix Vermell 2021, Terroir Sense Fronteres, DO Montsant ; Vénus de La Figuera 2019, Vénus La Universelle, DO Montsant ; Partida Bellvisos 2018, Sara et René Vinticultors, DOQ Priorat ; et Scala Dei Masdeu 2018, Scala Dei, DOQ Priorat. Quant aux vins blancs, deux ont été les mieux notés : Vd’O 9 2020, Vinyes d’Olivardots, DO Empordà ; et Macabeo de Solergibert 2021, Bodega Solergibert, DO Pla de Bages. Enfin, le prix du meilleur vin rosé a également été partagé par deux références : InAnnat 2022, Mascorrubí Heretat, DO Catalunya ; et La Tarentina 2022, Herencia Altés, DO Terra Alta.

La Fête de la Guía de Vinos de Catalunya s’est déroulée tout au long de ce lundi dans la salle Razzmatazz de Barcelone et a également signifié les adieux de ses directeurs jusqu’à présent, Sílvia Naranjo et Jordi Alcover, qui cèdent la paternité pour passer à gérer uniquement le logistique des éditions successives du Guide.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.