Baleària

L’alta gastronomia japonesa, peruana i tailandesa, sense mourer-se de Menorca

El Grup Moga Menorca et proposa un viatge per a tres de les millors destinacions gastronòmiques a nivell internacional, sense haver de mourer-te de Menorca, perquè el Hub Gastronòmic del Lago Resort Menorca et dóna la oportunitat de conèixer les cuines de tres països, Japó, Tailàndia i Perú, i a més a més ho fa de les mans de grans cuiners reconeguts mundialment com són Juliàn Mármol al Godai i Omar Malpartida al Kaypa, tot ells amb una clara aposta pel producte local de Menorca per a fer els seus plats d’alta cuina.

Thai Garden by Arena Beach, el mite ha arribat a Menorca.

Un dels plats del Thai a Cala en Bosch

L´emblemàtic restaurant de menjar tailandès ha arribat a Menorca per gaudir d´aquesta cuina en un entorn únic. Si el que està cercant és per un hotel i restaurant ben situat a Tailàndia, no cerqui més enllà de Thai Garden by Arena Beach.

La seva proposta és una fidel representació dels sabors del sud-est asiàtic, on es poden degustar des de plats de menjar de carrer fins a les receptes més picants i exclusives.

Elegància, bellesa i delicadesa són els ingredients amb què es treballa una cuina rica en sabors i basada en la cultura, tradicions i el llegat gastronòmic de Tailàndia.

Godai, el particular viatge gastronòmic Menorca-Japó de Julián Mármol.

Julián Mármol a la cuina de Godai. Foto: Brandelicious

Godai és l’únic restaurant on descobrir una alta cuina de fusió japo-menorquina honesta. Distingit amb una estrella Michelin, Julián Mármol és el xef responsable d’una gastronomia única al món basada en el producte de proximitat menorquí al servei de l’alta cuina japonesa.

Qualitat, tècnica i equilibri defineixen un concepte que per primera vegada aquesta temporada es pot gaudir a la carta o en un menú degustació, que inclou plats com gamba vermella de Menorca amb allet japo-menorquí, gyoza de cap roig, nigiri de ventresca de llobarro amb amaniment menorquí o gunkan de moll amb steak tàrtar de vaca menorquina.

A més, Godai compta amb servei delivery per gaudir de la seva cuina a qualsevol lloc de l’illa. Una proposta trencadora en què cada mos et transporta a l’origen.

Kaypa, un trosset del Perú al cor de Menorca de la mà d’Omar Malpartida.

Kaypa Menorca
Croqueta de ají de gallina. Kaypa Menorca. Foto: Bep Al·lès©

Kaypa proposa una experiència amb què degustar l’autenticitat dels sabors, colors i aromes típiques de la cuina peruana. Signa el projecte Omar Malpartida, guardonat amb un Sol Repsol, creant una proposta amb una carta perfecta per compartir i degustar una àmplia varietat de plats que combinen els millors productes de la zona amb ingredients, receptes i tècniques del Perú, on els ceviches mereixen una especial menció. Cuina, música i el seu interiorisme elegant converteixen l’espai en un oasi de tranquil·litat on viure l’aquí i l’ara, tal com expressa el seu mantra “Kay Pacha”.

Coronant el concepte, l’espai compta amb un pisco bar on prendre un còctel i gaudir de l’experiència des d’un altre punt de vista. La carta d’autor fusiona els sabors peruans i locals creant combinacions úniques plenes de sabor i matisos. Així, és possible gaudir des dels clàssics piscos fins a les creacions més contemporànies com els xilcans.

La alta gastronomía japonesa, peruana y tailandesa, sin moverse de Menorca

Pans fets a la brasa a l’estil peruà al Kaypa. Foto: Bep Al·lès©

El Grupo Moga Menorca te propone un viaje para tres de los mejores destinos gastronómicos a nivel internacional, sin tener que moverte de Menorca, porque el Hub Gastronómico del Lago Resort Menorca te da la oportunidad de conocer las cocinas de tres países, Japón , Tailandia y Perú, y además lo hace de las manos de grandes cocineros reconocidos mundialmente como son Julián Mármol en el Godai y Omar Malpartida en el Kaypa, todos ellos con una clara apuesta por el producto local de Menorca para hacer sus platos de alta cocina.

Thai Garden by Arena Beach, cuyo mito ha llegado a Menorca

Curri vermell amb pollastre al Thai Casas del Lago. Foto: Bep Al·lès©

El emblemático restaurante de comida tailandesa ha llegado a Menorca para disfrutar de esta cocina en un entorno único. Si lo que estás buscando es un hotel situado en Tailandia, no busque más y venga al Thai Garden by Arena Beach.

Su propuesta es una fiel representación de los sabores del sudeste asiático, donde se pueden degustar desde platos de comida callejera hasta las recetas más picantes y exclusivas.

Elegancia, belleza y delicadeza son los ingredientes con los que se trabaja una cocina rica en sabores y basada en la cultura, tradiciones y legado gastronómico de Tailandia.

Godai, el particular viaje gastronómico Menorca-Japón de Julián Mármol

Usuzukuri de vermella, al Godai. Foto: Bep Al·lès©

Godai es el único restaurante en el que descubrir una alta cocina de fusión japo-menorquina honesta. Distinguido con una estrella Michelin, Julián Mármol es el chef responsable de una gastronomía única en el mundo basada en el producto de proximidad menorquín al servicio de la alta cocina japonesa.

Calidad, técnica y equilibrio definen un concepto que por primera vez esta temporada se puede disfrutar a la carta o en un menú degustación, que incluye platos como gamba roja de Menorca con ajo japo-menorquín, gyoza de cabeza roja, nigiri de ventresca de lubina con aliño menorquín o gunkan de muelle con steak tártaro de vaca menorquina.

Además, Godai cuenta con servicio delivery para disfrutar de su cocina en cualquier sitio de la isla. Una propuesta rompedora en la que cada bocado te transporta al origen.

Kaypa, un pedacito de Perú en el corazón de Menorca de la mano de Omar Malpartida

Guacamole Kaypa. Foto: Bep Al·lès©

Kaypa propone una experiencia con la que degustar la autenticidad de los sabores, colores y aromas típicos de la cocina peruana. Firma el proyecto Omar Malpartida, galardonado con un Sol Repsol, creando una propuesta con una carta perfecta para compartir y degustar una amplia variedad de platos que combinan los mejores productos de la zona con ingredientes, recetas y técnicas de Perú, donde los ceviches merecen una especial mención. Cocina, música y su interiorismo elegante convierten el espacio en un oasis de tranquilidad donde vivir el aquí y ahora, tal y como expresa su mantra “Kay Pacha”.

Coronando el concepto, el espacio cuenta con un bar pisco donde tomar un cóctel y disfrutar de la experiencia desde otro punto de vista. La carta de autor fusiona los sabores peruanos y locales creando combinaciones únicas llenas de sabor y matices. Así, es posible disfrutar desde los clásicos piscos hasta las creaciones más contemporáneas como los chilcanos.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.