El mestre pastisser José Ángel Giménez, pregoner d’Alaior

A l’avinguda del Pare Huguet, els alaiorencs varen escoltar amb molta atenció i orgull, el pregó de les festes, pronunciat per José Ángel Giménez Pons, mestre pastisser molt conegut al municipi degut a l’antiga pastisseria Ala d’Or i els dolços que elaborava, a més de ser un dels darrers elaboradors dels “Besitos” caramels típicament menorquins, i que li van donar també merescuda fama.

El pregó es va tractar d’una carta d’amor a les festes de Sant Llorenç, escrita des de el punt de vista d’un pastisser. Va comentar els seus primers anys de trajectòria a ‘’La Menorquina’’ i va destacar tots aquests dolços que produïa com les ‘’coques bambes’’ i el treball que suposava tenir la pastisseria oberta per Sant Llorenç. En el seu discurs, també va fer importants mencions a esdeveniments molt característics de les festes com els jaleos, la samba, les carrosses i els tornejos esportius de Sant Llorenç. Finalment, es va acomiadar, agraïnt a la seva família els anys viscuts a la Pastisseria Ala d’Or, negoci familiar pel que José Ángel és recordat per tots els alaiorencs.

Per altra banda el batle d’Alaior, José Luis Benejam, a part de presentar a José Ángel Giménez com a pregoner, també va agrair a tots els departaments implicats en el funcionament d’aquestes festes, la policia local, protecció civil, brigades municipals, la regidoria de cultura i festes, Creu Roja, Guàrdia Civil, serveis d’emergències, serveis de neteja viaria o els caixers, i a continuació va desitjar un gloriós Sant Llorenç a tots.

Una vegada acabat el pregó, els caixers i la corporació municipal es varen dirigir a l’Ajuntament per penjar la bandera de Sant Llorenç al balcó de les cases consistorials i donar inici a les festes amb una convidada de pomada i pastissets a tot el poble.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.