La Mostra de Cuina Menorquina es celebrarà del 22 de setembre al 8 d’octubre per tota l’illa El termini per inscriure’s serà fins el 8 de setembre

La Mostra de Cuina Menorquina, organitzada per Restauració Menorca i CAEB, ja té dates per a l’edició del 2023.

L’edició d’enguany, tornant a fer una clara aposta per la desestacionalització, es durà a terme del 22 de setembre al 8 d’octubre. La cita tindrà una durada de disset dies en la qual els restaurants que hi participin donaran a conèixer el potencial gastronòmic de l’illa, oferint receptes tradicionals i una cuina innovadora elaborada amb producte local i de temporada.

Sota aquesta premissa, els restaurants elaboraran un ‘Menú Mostra’ (a un preu de 20€, IVA inclòs i beguda a part) i/o un ‘Menú Gastronòmic’ (a un preu i format lliure), en els dos casos basats en la cuina menorquina i amb els productes de la nostra illa.

El president de Restauració Menorca, José Bosch, ha explicat que “en aquesta catorzena edició esperem superar la participació de l’any passat, que ja fou tot un èxit, i per això fem una crida a tots els restauradors de l’illa perquè els residents i turistes que ens visitin sempre trobin a prop qualque restaurant que participi en la Mostra”.

Inscripcions
La participació en la Mostra de Cuina Menorquina està oberta a tots els restaurants de Menorca i el termini per inscriure’s serà fins al 8 de setembre. La inscripció té un cost de 100€+IVA per als restaurants associats a Restauració Menorca i de 200€+IVA per als no associats, i la inscripció s’ha de realitzar a través del formulari d’inscripció que trobaran a la website www.mostradecuinamenorquina.com.

Patrocinadors i col·laboradors
La Mostra de Cuina Menorquina, organitzada per Restauració Menorca, CAEB i AgenciaCom, compta amb el patrocini principal de Magna, i Fundació Foment de Turisme de Menorca com a patrocinador. A més, també té la col·laboració de European Region of Gastronomy – Menorca Awarded 2022, Ashome, l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears, Fra Roger, Ascaib, Elitechip, Cómete Menorca, Foodies on Menorca, Menorca Es Diari, Menorca al Dia i Cadena SER Radio Menorca.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.