El Pregó a càrrec de Cas Sucrers inicia el compte enrere per a les festes de Sant Martí

El pregó de Sant Martí tindrà lloc avui dijous dia 29 de juny, després del Ple municipal de Sant Pere on tradicionalment s’aproven les dates de les festes des Mercadal i Fornells.

 Cas Sucrer estarà representat per en Jaume Villalonga Villalonga, en Jaume Villalonga Carreres i en Jaumet Villalonga Salom, 4a, 5a i 6a generació d’aquesta empresa familiar i tradicional.

No es pot descriure la història contemporània des poble des Mercadal sense Cas Sucrer. Aquest establiment forma part del poble des de 1884, que l’any que ve farà 140 anys que ha estat obert de forma ininterrompuda a l’actual Plaça Constitució des Mercadal.

 Cinc generacions, més una sisena en molta projecció de futur, han regentat aquesta pastisseria des de que el seu fundador va venir de Maó per obrir aquest negoci tan emblemàtic pes Mercadal i per a tota Menorca.

Durant el pregó ens explicaran les diferents etapes de Cas Sucrer segons el pas de cada generació, cadascuna lligada a una època i a unes situacions diferents, des de finals de segle XIX fins a l’actualitat, passant per dues guerres mundials, la guerra civil espanyola e innumerables crisis econòmiques.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.