Gori de Muro torna a celebrar el seu tradicional showcooking al Claustre des Convent Els xefs Javier Hoebeeck, Marga Brunet i Jaume Comas seran els encarregats de fer diverses tapes d'autor per als assistents.

El proper 17 de juny a les 20:00h el Claustre del Convent de Muro acollirà la VI edició del Showcooking Gori de Muro. Un esdeveniment ja tradicional en aquest poble que uneix els millors xefs del moment i que feia tres anys que no es podia celebrar a causa de la pandèmia.

Aquest any, els xefs que participaran al Showcooking seran Javier Hoebeeck, que recentment va rebre la seva primera estrella Michelin al restaurant Fusion19; Marga Brunet, xef del restaurant S’Era de Pula amb passió per la gastronomia local, i Jaume Comas, xef del Grup Santi Taura a qui encanta la innovació a la cuina. Tots tres seran els que posin gust a aquest esdeveniment únic.

A més dels xefs, l’esdeveniment comptarà amb la presència de Koldo Royo, que amenitzarà l’esdeveniment, i amb els vins de Cellers Butxet i Celler Son Ramon, que triaran els vins perfectes per maridar amb les tapes dels nostres xefs.

Aquest esdeveniment compta amb la participació de l’Ajuntament de Muro, Nou Espectacles i Coent, agència de comunicació i branding. En edicions anteriors, el showcooking ha comptat amb cuiners de la talla d’Andreu Genestra, Jonay Hernández, Ariadna Salvador i Pau Navarro, Miquel Calent, Santi Taura o Tomeu Arbona, entre d’altres, sent un èxit de participació.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.