Últims dies per gaudir de l’únic The Crossing a Europa, el restaurant d’alta gastronomia hindú

L'exclusiu restaurant, ubicat a Cap Vermell Grand hotel i amb seu a Dubai, estarà obert fins el proper 19 de juny

Últims dies per gaudir de l’únic The Crossing a Europa, el restaurant d’alta gastronomia hindú

‘The Crossing’, l’exclusiu restaurant d’alta gastronomia de l’Índia i pertanyent al Grup The Lemon Butter, estarà obert, a Cap Vermell Grand Hotel, fins al proper 19 de juny en format . Aquests dies són, per tant, els darrers per poder gaudir dels plats exquisits d’aquest restaurant únic a Europa.

Es tracta de la primera vegada que The Crossing obre les portes al continent europeu i des que ho fes el 19 de maig passat, han estat centenars els mallorquins que han degustat els intensos i saborosos plats del seu xef, amb estrella Michelin, Jitin Joshi .

El restaurant és famós per la cuina d’alt nivell i la promoció de la diversitat de la seva terra. En mostra, el menú elaborat per l’equip de ‘The Crossing’ a Mallorca consisteix en una carta que reflecteix sabors, influències i receptes de tota l’Índia, des dels clàssics tradicionals fins a les receptes més modernes.

Jitin Joshi, el prestigiós xef de ‘The Crossing’ amb una estrella Michelin

Joshi, que gaudeix d’un gran reconeixement al món gastronòmic internacional, ha treballat durant més de 23 anys a 8 països diferents i és, avui dia, un dels xefs més versàtils de l’Índia. La seva cuina es basa a reviure clàssics regionals i en receptes heretades, que han passat de generació en generació, donant-li un toc cosmopolita i avantguardista.

Tal com ell mateix reconeix, “els nostres plats permeten tant el resident com el visitant delectar-se amb els sabors locals, com si haguessin viatjat a l’Índia i haguessin tornat amb les espècies i la nostra manera de cuinar al seu equipatge”. Es tracta, finalitza, “d’una experiència única on cal deixar-se emportar des del primer fins al darrer mos”.

La proposta de ‘The Crossing’ inclou un ‘chaat’ de tomàquet de ram inspirat en un plat local de la històrica ciutat de Benarés, al nord de l’Índia. També juguen un paper important els ‘Gunpowder’, que utilitzen els carrabiners vermells, plens de sabor i que fan honor a una mena del sud de l’Índia.

Seguint la filosofia de barreja intercultural de sabors, Joshi i el seu equip utilitzen pebrots de padró torrats i servits amb un formatge suau de cardamom i oli de Xile ‘naga’ picant, a l’estil espanyol. Els musclos blaus es cuinen suaument en un brou de tamarinde i coco i, per últim, cal destacar el clàssic pollastre de mantega. ??

Pel que fa al nom del restaurant, The Crossing fa referència a la intersecció de cultures, experiències índies compartides i les múltiples varietats de menjar que coexisteixen al país.

La cuina s’enfoca a reviure clàssics regionals i parlar sobre receptes heretades que han passat de generació en generació amb un toc avantguardista. Les seves presentacions presten una atenció minuciosa als ingredients i es combinen amb una llista de còctels contemporanis i una acurada selecció de vins.

Cal destacar que ‘The Crossing’ va obrir les portes el 20 de gener de 2022 a Dubai, Unió dels Emirats Àrabs Units i està situat dins de l’elegant hotel H a Sheikh Zayed Road.

Les reserves per a ‘The Crossing’, que romandrà obert només fins el proper 19 de juny a Cap Vermell Grand Hotel, ubicat a Canyamel, es poden realitzar a través del 871 811 218 ia la pàgina web www.capvermellgrandhotel.com.

Per reserves i informació: 871 811 218 ia través de la pàgina web