“Échate Flores Maua” una inciativa solidaria que es cuina amb flors

Els dies 9, 10 i 11 de juny l’associació Wanawake Dona i Menja’t Menorca organitzen a tot Menorca un esdeveniment gastronòmic i solidari per lluitar contra la mutilació genital femenina, el matrimoni forçat de nenes i el tràfic amb finalitats d’explotació de dones i filletes a Àfrica i Espanya. Una xacra que es cobra milions de víctimes cada any, dones i nenes que pateixen violència sexual, física i psicològica afectant greument el seu desenvolupament i la seva vida.

Per donar visibilitat a aquest greu problema, sensibilitzar la població i recaptar fons per a l’associació Wanawake, diversos cuiners prepararan plats o menús elaborats amb flors comestibles Maua, als seus restaurants, en una demostració gastronòmica a la plaça del mercat de Ciutadella i en diversos blocs de cuina. A més, es vendran flors Maua en forma de fermalls per aconseguir moltes petites aportacions econòmiques que ajudin les filletes i les dones víctimes d’aquesta pràctica.

Participa, “Échate flores” i provoca en aquestes dones i filletes un somriure de llibertat, esperança i oportunitats

Wanawake Mujer és una associació espanyola sense ànim de lucre creada el 2017, que té com a objectiu promoure la igualtat de gènere i lluitar contra totes les formes de violència exercida envers les dones i les nenes. El seu treball, tant a nivell nacional com internacional, se centra a empoderar les dones i les nenes a través d’alternatives productives i de l’accés a l’educació. Un treball que contempla també la sensibilització i la informació de la societat, dins el marc de l’educació en valors. Wanawake involucra la població en general i tots els agents socials i entitats de qualsevol àrea i sector (públiques, privades i tercer sector) per unir esforços i sumar iniciatives cap a la igualtat real entre homes i dones i cap a la fi de la violència.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.