Baleària

Arrosset de llagostes vermelles gratinades Per Carlos Serena @sonarrosset

INGREDIENTS

850 g d’arròs Barón de Molino Roca

3 litres de brou de peix

2 llagostes vermelles gratinades amb allioli

Caragols cuinats amb les seves herbes i espècies

Infusió de safrà d’Isafra Menorca

Ceba morada

Pebre blanc mallorquí

Tomàtiga triturada a bocins

6 grans d’all

Pebre bord de La Vera

Sal Himalaia

AOVE

PREPARACIÓ

Arrosset de llagostes vermelles gratinades

Abans de començar a fer l’arròs ja tindrem els caragols bullits amb les seves herbes i espècies i en reservam els que volguem afegir a la paella, unes 2 dotzenes.

També haurem fet al forn les llagostes vermelles, xapades per la mitat, i gratinades amb un all i oli fet a casa.

Posarem la paella al foc i començarem a confitar el sofrit que farem amb la ceba morada, el pebre blanc mallorquí i els grans d’all, tot ben picadet. Quan hagi agafat color hi posam un pols de pebre bord de La Vera, remenam i tot d’una hi aferirem la tomàtiga i deixam que es vagi ben confitant, uns 10 minuts a foc dolç i tot seguit el brou de peix i la sal.

Deixam que arranqui el bull i la infusió de safrà i després l’arròs. Deixam que bulli uns 18 minuts, primer a foc fort i després a foc moderat.

Quan hi manquin 4 minuts hi repartim damunt l’arròs els caragols i les mitges llagostes gratinades. Deixam que l’arròs s’acabi de fer, apagam el foc, tapam anant alerta que el gratinat de les llagostes no s’aferri i servim a taula.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.