Darrer cap de setmana per a gaudir de la III Ruta de l’Hamburguesa de Vedella Vermella Menorquina Més de 40 establiments de l'illa formen aquesta ruta per als amants de la carn de vaca vermella de Menorca

L’Associació de Ramaders i Ramaderes de Bestiar Boví de Raça Menorca i Cómete Menorca han tornat a sumar esforços per organitzar la 3a Ruta de l’Hamburguesa de Vermella Menorquina. Un esdeveniment que vol apropar la carn de la raça autòctona a tota mena d’establiments de restauració. El format d’hamburguesa, que cada cuiner interpretarà a la seva manera per fer-les atractives i diferenciades les unes de les altres, pretén donar a conèixer la carn de Vermella Menorquina al gran públic, de manera assequible.

També pretén ser una manera de donar a entendre que la carn picada amb què es fa l’hamburguesa és una part important i de qualitat de l’animal, en el cas dels vedells de la raça autòctona, que passen controls estrictes que garanteixen la marca de qualitat Vermella Menorquina. Entre aquests controls hi ha la puresa de la raça de l’animal, el mode de cria i el benestar animal.

La ruta

Els 40 establiments de restauració que s’han sumat a la iniciativa es reparteixen per tot Menorca. Així, tots els municipis tenen almenys un local que oferirà hamburguesa amb carn de Vermella Menorquina. Arribar a aquesta xifra suposa un èxit per assolir l’objectiu principal de l’Associació, que és donar visibilitat i valor al producte amb segell de qualitat Vermella Menorquina i que inclou carn, formatge i gelat.

En concret, formen aquesta ruta els següents establiments, que també es poden consultar en aquest mapa. Les propostes gastronòmiques de cada un dels establiments es poden consultar al web de Cómete Menorca, en aquest enllaç.

CIUTADELLA:

 • The Blarney Stone
 • Rissaba Tapas & Burgers
 • Plats de casa
 • Ulisses
 • Miramar Cala Blanca
 • Cittadella
 • Café Aurora
 • Impar
 • Pins 46
 • Pizzería Roma
 • Shelby Brunch & Dinner House
 • New Wave
 • Artrutx Sea Club
 • Sa Parrilla
 • Fiesta
 • Piq Niq
 • Es Bitxo
 • Ses Voltes

FERRERIES

 • Loar Ferreries
 • Cape Nao Meliá Cala Galdana

ES MIGJORN

 • Chic
 • Nivi Meliá Villa Le Blanc

ES MERCADAL

 • Hostal Jeny
 • Es Tomàtic
 • S’Ambosta
 • The Tapas Gastrobar
 • Es Racó de Macaret
 • Jazzcuit
 • Poca Soltes

ALAIOR

 • El Pulpo
 • Es Festuc

MAÓ

 • Pasaje de Madrid al Cielo
 • Urban Mo
 • Factoria des Baixa
 • Disbarat
 • Restobar Mo
 • Can Miquel
 • Tamarindos

SANT LLUIS

 • S’Olivera Tapas – Surf – Burgers
 • Binifadet

ES CASTELL

 • Cocoa
 • Artiem Carlos
Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.

Nou web Govern Balear