Arròs amb llomàntol i dit i fet al Rias Baixas de Ferreries

El Mesón Rías Baixas és tota una referència del bon menjar a Ferreries i a tota Menorca, on en Toni Sansaloni fusiona la millor cuina gallega amb la cuina menorquina, apostant pel millor producte de l’illa i també per aquell que li arriba de Galícia, i que allà es cuina de meravella, de fet encara que en Toni sigui ben ferrerienc, li diuen es “gallego” de Ferreries.

Hi hem anat unes quantes vegades perquè és sempre una garantia de bon menjar amb una excel·lent relació qualitat preu.

Si us agrada l’arròs, cuinen de manera extraordinària la seva paella de llomàntol gallec. L’arròs gustós i en el punt exacte, llomàntol fresc i si l’acompanyam d’un bon vi blanc de Menorca, noltros vam escollir el Muscat de Son Cremat, tindrem una experiència gastronòmica de dalt de tot.

Dit i fet. Mesón Rías Baixas. Ferreries. Foto: Bep Al·lès©

De postres, en Toni elabora un d’aquells postres que feien les àvies a Ferreries, el “Dit i Fet”, aquella tarta de galetes Maria, amb xocolata i crema que ens transporta a la nostra infantesa i que no ens deixarà indiferents.

RÍAS BAIXAS
Plaça Menorca, 1
Ferreries
Reserves: (+34) 971 37 45 58
www.riasbaixasmenorca.es

Recomanat per Menorca Top Advisor i Foodies on Menorca.

Foodies on Menorca escolleix els restaurants dels que vol parlar, sense cap cost per part d’ells, i els plats, menús, etc., han estat abonats pel qui subscriu aquesta crònica gastronòmica, com feim els periodistes gastronòmics de les Balears.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.

Nou web Govern Balear