Uns 3.000 visitants han passat per HORECA-Menorca Conclou la primera edició d'Horeca Menorca amb un balanç positiu per part de les més de 100 marques que han estat presents a la fira amb ganes que Horeca arribés fins a Menorca

Durant els tres dies de l’esdeveniment 22, 23 i 24 de març, gairebé 3.000 visitants han assistit a Horeca Menorca, professionals de l’hostaleria i la restauració, que han aprofitat l’oportunitat de conèixer i interactuar amb els més de 40 expositors que han participat a la fira, celebrada al recinte firal de Maó, ESPAI Menorca. Igual que a Mallorca i Eivissa, a Menorca s’ha pogut gaudir de l’oferta de producte local, showcookings, activitats, campionats i homenatges en un escenari principal, dirigit pel xef Estrella Michelín, Koldo Royo, assessor gastronòmic d’HORECA Balears.

Després de l’èxit dels campionats a Mallorca i Eivissa, Menorca també ha estrenat els campionats “Millor Bocata Gourmet” patrocinat per Hellmann’s i Corgelat Food Solutions, Campionat Millor Elaboració de Peix Descartable, patrocinat per la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació, i per últim “Campionat Millor Pizza Gourmet” patrocinat per la Scuola Italiana Pizzaioli. També es va rendir homenatge a Maria Herrera, Miguel Mariano, Josep Caules i Juan Sandoval, reconeguts cuiners de Menorca.

HORECA Menorca, amb el patrocini principal del Consell de Menorca, mitjançant la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) i la col·laboració per part de l’Ajuntament de Maó de l’àrea d’Economia, Comerç i Turisme, ha aconseguit celebrar amb èxit la primera edició, que deixa tots els assistents amb ganes i il·lusió que es torni a celebrar.

D’aquesta manera es dóna per finalitzada la primera edició d’Horeca Menorca, que tanca la porta Horeca Balears 2023: Horeca Mallorca (6, 7 i 8 de febrer), Horeca Eivissa-Formentera (8, 9 i 10 de març) i Horeca Menorca (22, 23 i 24 de març). A les tres fires de gastronomia han estat presents i han participat a les activitats els millors xefs nacionals i internacionals, que han apostat en les seves actuacions pel producte de km0 i local. Horeca ha aconseguit posar en valor la sostenibilitat a l’esdeveniment per convertir l’illa en una destinació turística de qualitat i sostenibilitat per garantir el present i el futur del territori.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.

Nou web Govern Balear