Uns 3.000 visitants han passat per HORECA-Menorca

Conclou la primera edició d'Horeca Menorca amb un balanç positiu per part de les més de 100 marques que han estat presents a la fira amb ganes que Horeca arribés fins a Menorca

Uns 3.000 visitants han passat per HORECA-Menorca

Durant els tres dies de l’esdeveniment 22, 23 i 24 de març, gairebé 3.000 visitants han assistit a Horeca Menorca, professionals de l’hostaleria i la restauració, que han aprofitat l’oportunitat de conèixer i interactuar amb els més de 40 expositors que han participat a la fira, celebrada al recinte firal de Maó, ESPAI Menorca. Igual que a Mallorca i Eivissa, a Menorca s’ha pogut gaudir de l’oferta de producte local, showcookings, activitats, campionats i homenatges en un escenari principal, dirigit pel xef Estrella Michelín, Koldo Royo, assessor gastronòmic d’HORECA Balears.

Després de l’èxit dels campionats a Mallorca i Eivissa, Menorca també ha estrenat els campionats “Millor Bocata Gourmet” patrocinat per Hellmann’s i Corgelat Food Solutions, Campionat Millor Elaboració de Peix Descartable, patrocinat per la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació, i per últim “Campionat Millor Pizza Gourmet” patrocinat per la Scuola Italiana Pizzaioli. També es va rendir homenatge a Maria Herrera, Miguel Mariano, Josep Caules i Juan Sandoval, reconeguts cuiners de Menorca.

HORECA Menorca, amb el patrocini principal del Consell de Menorca, mitjançant la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) i la col·laboració per part de l’Ajuntament de Maó de l’àrea d’Economia, Comerç i Turisme, ha aconseguit celebrar amb èxit la primera edició, que deixa tots els assistents amb ganes i il·lusió que es torni a celebrar.

D’aquesta manera es dóna per finalitzada la primera edició d’Horeca Menorca, que tanca la porta Horeca Balears 2023: Horeca Mallorca (6, 7 i 8 de febrer), Horeca Eivissa-Formentera (8, 9 i 10 de març) i Horeca Menorca (22, 23 i 24 de març). A les tres fires de gastronomia han estat presents i han participat a les activitats els millors xefs nacionals i internacionals, que han apostat en les seves actuacions pel producte de km0 i local. Horeca ha aconseguit posar en valor la sostenibilitat a l’esdeveniment per convertir l’illa en una destinació turística de qualitat i sostenibilitat per garantir el present i el futur del territori.