Les carxofes plenes de carn a la menorquina, a LOAR

LOAR, a Ferreries, és un dels restaurants familiars que t’atenen com a casa, i a més tant a la seva carta com al menú, diari o de cap de setmana, inclouen entre les seves propostes plats de cuina menorquina, com és el cas d’aquestes carxofes plenes de carn.

Ara que és temps de carxofes n’és un bon moment per a tastar-les i gaudir de plats d’arrels de la nostra cuina.

A més del restaurant, LOAR, és conegut pel seu bar amb tapes de cuina menorquina, plats combinats, pizza i pans amb companatge.

Restaurant LOAR Ferreries
Carrer Beat Joan Huguet, 1
Ferreries
Reserves: (+34) 971 37 41 81
info@loarferreries.com
www.loarferreries.com

Recomanat per Foodies on Menorca i Menorca Top Advisor.
Va ser guardonat com a millor restaurant de cuina menorquina per l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears, reconeixent la seva trajectòria.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.

Nou web Govern Balear